Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Jop en Anita,

twee ondernemers met een passie voor het creëren van een wereld waarin liefde, vrijheid, verbinding & vertrouwen centraal staat. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘vrij zijn’ een gevoel is in jezelf. Wil je een leven opbouwen waarin je pure vrijheid ervaart?
Dan begint dit avontuur altijd met het vinden van de vrijheid ín jezelf.

Let’s explore this adventure!

Wij zien een wereld waarin veel mensen zich opgesloten voelen. Opgesloten in hun leven, opgesloten in zichzelf. De buitenwereld is een weerspiegeling van de binnenwereld. Voel jij je opgesloten in je huidige leven? Dan is er een grote kans dat je je ook opgesloten voelt in jezelf.

En je bent niet alleen! Veel mensen hebben het gevoel geleefd te worden. In de ratrace mee te moeten doen, om de rekeningen te kunnen betalen en om te leven naar de maatstaven van de maatschappij. Dit gaat, op den duur, ten koste van de verbinding met jezelf en dus met jouw gevoel van vrijheid.

De visie van Kantoor Vrijheid is dat échte vrijheid komt vanuit jouw persoonlijke kantoor vrijheid. Kantoor vrijheid is namelijk een ook plek ín jou. Een plek waar het goed is, een plek waar je generatieve vrijheid kunt ervaren. Dit is een vorm van vrijheid die los staat van de omstandigheden. Een vorm van vrijheid die er altijd was en nog steeds is en heel graag gevoeld wil worden.

Pure vrijheid is niet buiten jezelf te vinden en niet afhankelijk van de omstandigheden. Pure vrijheid is in JOU! En vanuit dat gevoel van vrijheid kun je een duurzame vorm van vrijheid creëren in je leven. Dan ga je leven vanuit een andere bron en keuzes maken vanuit een authentiek stuk in jezelf.

Jouw binnenwereld mag eerst veranderen, om van daaruit duurzame en passende verandering te brengen in jouw buitenwereld.

Hierdoor creeer jij een leven dat echt bij je past. Een leven waarin je je vrij & verbonden voelt.

Dat is waar we je heel graag in begeleiden!

De sleutel naar vrijheid ligt

te wachten in jou!

Jouw sleutel naar vrijheid is de verbinding met jezelf vinden en verstevigen.

Jou daarin inspireren en begeleiden, dat is onze missie. Wij bieden liefdevolle training en persoonlijke begeleiding, zodat jij de verbinding met jezelf weer kunt (her)vinden. We begeleiden je in het afpellen van wie je dacht te zijn, of wat je dacht te moeten. Hierdoor word je weer je pure zelf. Als je hier contact mee maakt ervaar je de vrijheid die er altijd is, je komt thuis in jouw Kantoor Vrijheid. Hier kan je generatieve vrijheid ervaren en van daaruit kun je duurzame stappen zetten in jouw leven. Stappen die passen bij wie je hoort te zijn.

Je mag stoppen met zijn wie je dacht te moeten zijn om te worden wie je écht bent!

De Roadmap naar Innerlijke Vrijheid

Van Vast naar Vrij

 

Vast zitten we eigenlijk altijd in ons hoofd. Vrij zijn we in ons hart en in ons lijf. 

Aan vastzitten ligt bijna altijd angst ten grondslag. Angst komt voort uit ons denken. Onze mind die ons continue het zelfde verhaal vertelt. Onze gedachtes en hoe we hiermee omgaan is meestal de belangrijkste reden dat we het gevoel hebben vast te zitten.

Vrij zijn we als we, altijd en overal, de vrijheid in onszelf kunnen vinden.
Verbinding met jezelf = de sleutel naar vrijheid!

Stap 1: Opmerken dat je vast zit

 

Bewustwording is stap 1. Wanneer jij door hebt dat je vast zit ben je al op de helft! Dit gaat over grote dingen, zoals een dagelijks gevoel van vast zitten. Maar ook over kleine dingen, bijvoorbeeld over het maken van dagelijkse keuzes waar je niet uitkomt.

Elke keer als we vast zitten schieten we in ons hoofd. En elke keer dat we dit door hebben zijn we dus al op de helft, want dan kan je stappen zetten en sta je zelf weer aan het stuur. 

Stap 2: Stop & Accepteer

 

Vast zitten is een zeer onprettig gevoel en daar willen je dus vaak zo snel mogelijk van af. Echter, een noodzakelijke stap is dat je het eerst erkent en accepteert! Door te stoppen met wat je doet (zowel groot als klein), kun je zien wat er gebeurt en er afstand van nemen. Dit is de eerste stap naar acceptatie. 

Als je de situatie vervolgens volledig kunt omarmen zoals ze is, dan valt alle spanning weg. Eigenlijk is dit het enige wat je zou hoeven doen… Maar accepteren vinden we vaak lastig. Daarom is er een ’tussenstap’. Zie stap 3!

Stap 3: één van de 3 type acties

 

Acceptatie is voor veel mensen lastig. We zijn vaak opzoek naar een quickfix. Maar echte heling en echt vrijehid komt met iets helemaal omarmen en doorvoelen.

Stoppen en de situatie vanuit de helicoptervieuw zien kan al helpen. Maar als dit niet voldoende voor je is, kun je één van de 3 type acties inzetten. Al deze acties helpen je om uit je hoofd te komen en de verbinding met je lijf te herstellen. De 3 type acties zijn diepe rust en ontspanning, contact maken met je lijf en inzicht door zelfkennis.

In deze 3 type acties wordt je liefdevol begeleidt in zowel onze coachsessies als in onze online video training.

Stap 4: Verbinding met jezelf

 

Door middel van één van de 3 type acties lukt het je makkelijker om in je lijf te zakken en de situatie te accepteren. Hierdoor herstel je de verbinding met jezelf. 

De verbinding met jezelf is de sleutel om jezelf te bevrijden uit de kooi waarin je je opgesloten voelt. 

Elke keer wanneer jij het gevoel hebt dat je vastloopt, kan je dit stappenplan toepassen.

Wil je hier in begeleid worden?

 

Neem dan contact met ons op, via de knop onderaan deze pagina. 

Heel graag helpt Jop of Anita jou, middels liefdevolle en verhelderende coaching, verder op jouw pad naar Vrijheid!

Vrij zijn zit ook in jou en is je geboorterecht!!

Vind de vrijheid in jezelf!
Kijk hieronder hoe wij je hierin kunnen begeleiden: