Heb jij HART voor
jouw personeel?

Heb jij HART voor
jouw personeel?

Voor leiders die hart hebben

Voor het welzijn van de collega’s

Is dit herkenbaar voor jou?

Een deel van je personeel loopt over van stress. Ze hebben het gevoel dat ze continue ‘aan staan’, waardoor hun prestaties steeds minder waardevol zijn voor jouw bedrijf.

En het is niet alleen de prestatie. Het beïnvloedt ook de sfeer binnen het personeel. Mensen die niet meer flexibel kunnen zijn, of die snel overweldigd en onaardig op elkaar reageren. Te veel mensen ervaren te veel spanning en stress. De (langdurige) ziekmeldingen lopen op.

En je wéét dat het tijd is voor verandering. Je voelt dat er iets moet gebeuren en je wil dit ook! Je wil dit vanuit je hart, omdat jij het welzijn van jouw personeel ook écht belangrijk vindt. Niet alleen voor de resultaten, maar juist ook voor de sfeer binnen jouw bedrijf!

In jouw ideaalplaatje..

Gaat jouw personeel elke dag energiek, uiterust en met veel plezier aan het werk. Ze voelen zich opgeladen en ze brengen deze positieve energie met zich mee naar het werk. 

Hierdoor kan je voelen dat de sfeer verandert. Het gevoel van verbinding en betrokkenheid binnen het bedrijf groeit.

En een leuke bijkomstigheid is dat de positieve energie doorwerkt op de resultaten van jouw bedrijf. Deze groeien en bloeien. En nu niet meer vanuit hard werken, waarbij de collega opbrandt. Maar vanuit HART werken. Jouw collega’s werken vanuit hun hart en voelen zich verbonden met het bedrijf.  Jouw personeel is blij met jou en ze waarderen je! Omdat jij het belang van hun welzijn écht ziet en het hen hierin voorziet.

How can I help U?

How can I help U?

Coachtrajecten & training op maat

 

Ik bied één op één coachtrajecten en online trainingen aan personeelsleden van werkgevers die stress willen transformeren naar een fijne en ontspannen bedrijfscultuur.
Een cultuur waarbij gewerkt wordt vanuit het hart.

Met mijn coachtrajecten begeleid ik jouw persooneel één op één naar hun persoonlijke doel. Ik bied een lang en een korte traject.  Ook bied ik trainingen voor kleine groepen, waarin het persoonlijk welzijn voorop staat.

Elk bedrijf is anders. Elk bedrijf kent haar eigen cultuur en haar eigen werknemers.
Dus ik werk graag gepersonaliseerd en op maat! Neem contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf!

Mijn werkwijze

 

VAN HOOFD NAAR HART

Jouw gedachtes en hoe je hiermee omgaat is meestal de belangrijkste reden dat je stress ervaart. Wanneer je onder de waterlijn duikt, jezelf beter leert kennen en hier liefde voor ontwikkeld, dan veranderd er veel. Je leert jezelf beter leren kennen én begrijpen. Hierdoor weet je beter wat wel en niet bij je past. Je ontwikkeld meer zelfliefde en dit geeft een heel fijn gevoel.

Het gevoel dat je ertoe doet en dat je er mag zijn, helemaal zoals jij bent. Dat is één van mijn belangrijkste uitgangspunten!

In mijn één op één coachtrajecten en de online trainingen, hanteer ik de volgende stappen »»»

Stap 1: Stress ontladen

 

Deze eerste stap is cruciaal. Als het touwtje bijna breekt mag eerst de spanning eraf.
We werken met verschillende technieken, waaronder lichaamsgerichte ontspanningsoefeningen, ademwerk, meditatie en beweging.

Daarnaast werken we aan een stuk bewustwording, veelal nog boven de waterlijn.
Hierdoor ontstaan de eerste ‘aha-momenten’.

Stap 2: Zelfkennis

 

Nu de emmer niet meer overloopt is er ruimte voor meer diepgang en zelfkennis.
We duiken onder de waterlijn en gaan aan het werk op het niveau van de mind en het ego.

De collega leert zijn/haar innerlijke wereld beter kennen. Hij/zij gaat begrijpen uit welke subpersonen het ego is opgebouwt. Dit geeft inzicht, helderheid en de mogelijkheid om anders om te gaan met de subpersonen die vaak achter het stuur zitten.

Stap 3: Zelfliefde

 

Nu we onszelf beter begrijpen is het tijd om  af te zakken naar het hart.
Dit is de plek waar wonderen gebeuren!
Het hart kent geen angst. Het hart kent vrede, moed en compassie.

Wanneer we zelfliefde ontwikken veranderd alles! We worden liefdevoller, positiever, voelen (zelf)vertrouwen en hebben veel meer energie. We zijn een veel fijner mens voor onszelf en daardoor ook voor de mensen om ons heen.

Stap 4: Zelfzorg

 

Vanuit zelfliefde ontstaat als vanzelf zelfzorg. Denk hierbij aan: voelen wat je nodig hebt, gezond eten, genoeg bewegen en rustmomenten inbouwen.

Dit is de stap waar duurzame verandering plaatsvindt.
Alle opgedane kennis wordt in de praktijk gebracht. 

Als de stress blijft oplopen, onderneem dan actie!

Geef jouw bedrijf & jouw personeel de kans:
Om te werken vanuit verbinding, rust, vertrouwen en plezier!

 

Ook voor vrijblijvend advies over de situatie binnen jouw bedrijf spreek ik je graag!