Het aanbod:

Meditaties & online trainingen

Voor mensen die willen leven  

VAnuit rust & vertrouwen

 

Verlang jij ook naar meer rust?

Doe dan nu mee aan de gratis training ‘Transformeer stress’.

Ik ben heel blij dat ik de training heb gevolgd!

Ik heb veel meer geleerd over stress en over hoe ik dit ervaar. Hierdoor weet ik nu hoe ik hier anders mee om kan gaan. Door de lessen ben ik mezelf ook beter gaan begrijpen. Ik heb mezelf beter leren kennen en daar ben ik je dankbaar voor!

De persoonlijke touch in de lessen is ook heel fijn, hierdoor kreeg ik het gevoel dat je me begrijpt. Ik vond heel veel herkenning in de dingen die je zei en uitlegde.

Ik zou deze training daarom zeker aanraden, want ik vond het echt fijn. Bedankt!

Evy

De training ‘stress relief’ is zeker een aanrader!

Ik startte aan dit programma met een hoge ademhaling en ik ervaarde erg veel stress. Niet alleen voor spannende momenten, maar eigenlijk continue.

Deze training heeft mij geholpen om te beseffen dat ik mezelf ontspanning en rust mag gunnen. Hoewel de perfectionist in mij vaak voorin de bus zit, is het ook goed om de levensgenieter in mij wat vaker vooraan te zetten. Ik heb geleerd om in stress situatie, onder andere d.m.v. ademwerk, yoga nidra en meditatie weer even tot mezelf te komen en te ontspannen.

Ik merk dat ik daarna weer veel productiever aan de slag kan gaan en dat alles dan een stuk beter gaat dan dat het daarvoor ging.

Anoniem

De training van Anita heeft mij geholpen om meer rust in mijn hoofd te krijgen.

Ik ben de kracht van routines gaan ontdekken en dit helpt mij enorm in het dagelijks leven. De training krijgt extra diepgang door de kennis die Anita heeft op spiritueel en energetisch vlak. Voor mij werkte dit heel fijn.

Ben jij gestrest en sta je open voor een holistische/spirituele kijk op stress? Dan raad ik de trainingen van Anita zeker aan!

Chris

Yeah, I choose to live!