Zelfheling & Meditatie Kit

Zelfheling & Meditatie Kit

Yeah, jij gaat dit doen!

Jij kiest voor rust, ontspanning & heling

Het is tijd!

Tijd voor jezelf

Tijd voor een leven waarin je voelt dat je leeft.

Tijd voor jouw 2.0 versie om zichzelf te laten zien.

Het gevoel van ‘aan’ staan mag veranderen.

Er mag ruimte komen voor veel meer flow & ontspanning!

Jij gaat het doen!

Sinds ik dagelijks de meditaties van Anita toepas, merk ik wat een positieve invloed dit heeft op de rust in mijn hoofd. De meditatie voor diepe ontspanning, de avond meditatie en de meditatie voor tussendoor zijn mijn favoriet en zijn echte aanraders!

Anita is een positief en lief iemand en dat hoor je terug in de meditaties. Ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen en dat ze me door middel van deze kit kan helpen!

Laura

Kom tot rust & ontspan

»  Ken jij het gevoel dat je continue ‘aan’ staat?

»  Heb je last van een druk hoofd met veel negatieve gedachtes?

»  Voel jij je hierdoor onrustig, gestresst, somber en laag in je energie?

»  Slaap je slecht? Of lukt het je gewoon niet om even écht te ontspannen en de ‘uit knop’ te vinden?

»  Merk je ook dat jouw focus en gevoel van welzijn hier negatief door beinvloed worden?

»  Merk je dat je snel geiriteerd en kortaf reageert op de mensen die dichtbij je staan?

»  Heb je een enorme behoefte om even niets te moeten.. Gewoon even échte me-time voor jou alleen?

»  Maar lukt dit niet, omdat je continue het gevoel hebt dat je iets moet?

De meditatie en zelfheling kit is voor mij echt een kado! Ik vind Anita haar stem superfijn om naar de luisteren en de meditaties en oefeningen maken mij erg rustig. Als ik even wat onrustig of druk in mijn hoofd ben geven de korte begeleidende meditaties of ademoefeningen mij een ontspannen gevoel voor tussendoor op de dag. Ook helpen ze mij (vooral de avondmeditatie) om heerlijk in slaap te vallen.

De visualisaties zijn heel fijn voor de afwisseling en de chakra heling en ki-punt ademhaling zijn mijn favoriet. Door mijn aandacht naar de verschillende punten in mijn lijf te brengen met behulp van Anita d’r begeleidende stem kom ik makkelijker in het hier en nu en kan ik beter voelen in mijn lichaam en de energie voelen stromen.

De kit is een mooie en fijne tool om te oefenen in bewustwording en ontspanning.

Viona

Verlang jij naar:

»  Meer rust in je hoofd en minder negatieve stemmen?

»  Meer rust en ontspanning op verschillende momenten op de dag?

»  Goed slapen en uitgerust wakker worden?

»  Je positief geladen voelen, ook in meer uitdagende situaties?

»  Een fijn en gezellig mens zijn, voor je omgeving, maar vooral voor jezelf!

WAUW! Deze kit heeft zoveel rust in mijn leven gebracht.

Ik heb nog nooit eerder aan meditatie gedaan, omdat ik geen tijd kon vinden wanneer ik dan moest mediteren. Doordat Anita de meditaties heeft gekoppelt aan momenten, is het makkelijk om te starten met mediteren. En ook de stem van Anita is prettig!

Ik heb van nature een hele hoge ademhaling en het lukte mij niet om die te verlagen. Door steevast de ademhalingsoefeningen te doen heb ik mijn ademhaling nu goed onder controle en ervaar ik rust in mijn lijf.

De visualisaties en met name de chakraheling vind ik ontzettend prettig. Vaak een halve dag of een dag erna merk ik grote verlichting in mijn lijf.
Heel fijn deze kit!

Tessa

Het brengt jou:

»  Een gevoel van rust, geborgenheid & warmte.

»  Fijne routines, die jou helpen om de hele dag door een ontspannen gevoel te hebben.

»  De mogelijkheid om, middels verschillende ademtechnieken, de switch te maken van ‘aan’ staan naar ontspanning.

»  Meer rust in je hoofd en minder negatieve gedachtes.

»  Een gevoel van zelfacceptatie en zelfliefde.

»  Je voelt je gedragen.

5 Routine meditaties
4 Adem oefeningen
3 Zelfhelende visualisaties

Voel jij een ‘JA’?

Gun het jezelf dan!

Je krijgt levenslang toegang tot alle meditaties

Hoe ziet de kit eruit?

5 Routine meditaties

»  Ochtend meditatie
»  Meditatie voor tussendoor (kort)
»  Meditatie voor tussendoor (lang)
»  Avond meditatie
»  Meditatie als slapen niet lukt

4 Adem oefeningen

»  4 – 6 Adem oefening
»  4 – 4 – 4 – 4 Adem oefening
»  Ki Adem
»  Ademstroom van stuit tot kruin

3 Helende visualisaties

»  Chakra heling
»  Hart opener
»  Jouw droomleven

De zelfheling en meditatie kit heb ik gebruikt in de aanloop naar mijn tentamen. De meditaties waren fijn om te gebruiken wanneer ik gestresst werd en voor het slapen.

Naast wat langere meditaties, zitten er ook kortere meditaties en ademhalingsoefeningen bij om tussen het studeren door te gebruiken. Dit was erg handig en fijn. Onder andere de rustige stem van Anita is heel fijn en rustgevend.

Ik zal de kit zeker blijven gebruiken!

Tamar

Over Anita

Ik weet hoe het voelt om altijd ‘aan’ te staan en om continue een opgejaagd gevoel te hebben. Ik herken dit van Anita 1.0. Er bestaan namelijk twee versies van Anita. Anita 1.0 & Anita 2.0.

Anita 1.0 was de Anita van voor mijn burn-out. Zij was gymdocent. Zij was erg onzeker én zij pushte zichzelf altijd tot (ver) over haar grenzen. Zij werd geleid door angst, tekort en de mening van de ander.

Anita 2.0 is de Anita van na de burn-out. Deze Anita heeft diep contact met haar hart & ziel. Zij ziet haar eigen potentie. Ze voelt liefde voor de mensen om haar heen. Maar, nog belangrijker, zij kan ook een diepe liefde voelen voor zichzelf. Anita 2.0 laat zich leiden door vertrouwen en overvloed.

En het mooie is, beide Anita’s bestaan nog steeds. Soms zit Anita 1.0 weer achter het stuur en voelt zij als de waarheid. Het verschil is dat ik nu weet dat Anita 2.0 bestaat en dat ik bewust voor haar kan kiezen. En dat maakt al het verschil!

Zijn alle meditatie met muziek?

Ja, behalve de meditatie voor ’s nachts.
De muziek achter de meditaties zijn binaural beats. Deze binaural beats zorgen ervoor dat je hersenfrequentie zakt naar een staat van diepe ontspanning.

Hoe lang duren de meditaties gemiddeld?

De kortste meditatie (de meditatie voor tussendoor) duurt 4 min. De langste meditatie duurt 17 min. De gemiddelde duur van de meditaties is tussen de 10 en 12 minuten.

Hoe lang heb ik toegang tot de meditaties?

Je krijgt levenslange toegang tot alle meditaties, ademoefeningen en helende visualisaties.

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik gebruik sinds een twee maanden de zelfheling en meditatie kit van Anita en wat vind ik de kit toch fijn!

Ik ben vaak best druk bezig voor mijn studie en werk, waardoor ik niet veel tijd maak om een meditaties te doen. Maar met deze kit lukt dat wel. De fragmenten zijn niet al te lang en daarom perfect voor tussendoor. Ook zijn ze erg ontspannend en fijn om naar te luisteren. De ademhaling oefeningen vind ik zelf erg fijn als ik hoog in de stress zit. Dan word ik gelijk weer rustig en hoef ik alleen aan mijn adem te denken.

Ik ben erg blij met deze kit!

Laura

JA, ik gun mezelf deze ontspanning & heling!