Coaching met Jop

Coaching met Jop

De vrijheid is in jou

Hoi Mooi Mens!

Wat fijn dat je een kijkje neemt op deze plek. De plek waar je meer informatie kunt vinden over coaching van mij. Ik zal je
eerst wat meer over mezelf vertellen.

Na 11 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt besloot ik dat het anders kon en mocht. Dit was niet het leven dat ik voor me zag. Dit was niet het leven waarvan ik wilde dat het nog 30 tot 40 jaar zo verder ging. Er moest toch meer in het leven zijn dan alleen maar werken, een klein beetje tijd voor jezelf, je gezin, wat sociale activiteiten en slaap?

Het was tijd voor verandering! En die verandering gun ik jou ook zo! Het gaat niet zozeer om veranderen om maar iets te veranderen. Het gaat erom dat jij stappen zet naar meer je échte zelf zijn, je authentieke jij!

Dit betekent dat je aangeleerde patronen mag gaan (door)zien en loslaten, om vervolgens terug te komen bij de kern van wie jij bent. De persoon die jij diep van binnen bent. Want er is maar één jij op deze wereld, en die mag er zijn en gezien worden!

Waar kan ik jou bij helpen:
– Stappen zetten naar je authentieke zelf zijn en laten zien
– Helder maken wat écht belangrijk voor jou is
– Begeleiding bij keuzes maken naar meer vrijheid in jouw leven
– Sparren over relatie struggles
– Sparren over bewust ouderschap / vaderschap
– Persoonlijke begeleiding naar meer zelfliefde en zelfkennis

Geintereeseerd? Ik help je heel graag opweg! Ik hou van korte en krachtige trajecten. In een paar (korte) coachsessies komen we tot de kern en kan jij van daaruit weer verder.

Hieronder vind je de verschillende sessies die ik bied.

Wil jij graag een gratis Kennismaking & Coaching ontvangen met Jop?