Luisterkind Afstemmingen

Luisterkind Afstemmingen

In contact met jouw ziel

Momenteel volg ik de opleiding tot Luisterkind werker, met als doel om mijn werk nog meer te verdiepen. Ik wil namelijk écht contact maken met de mensen die ik coach en train. Eerder volgde ik een opleiding tot energetisch therapeut, waarbij ook het afstemmen op enerige centraal staat.

Met de Luisterkind methode ga ik hierin nog een stapje dieper. De Luisterkind methode is ontwikkeld om, op afstand, contact te maken met de ziel van het kind of de volwassene voor wie de afstemming is. Een Luisterkind afstemming kan dus zowel voor een kind als voor een volwassene worden aangevraagd.

Tijdens dit contact luister ik naar wat hij/zij mij wil vertellen en/of wil laten voelen. Hier kunnen bijvoorbeeld oorzaken van blokkades of diepe verlangens aan het licht komen. Jij (jouw ziel) zal zelf laten zien wat nodig is en weet zelf vaak ook al (een deel van) de oplossing. Ik luister, stel vragen en clear samen met hem/haar wat gecleard kan worden.

De afstemming duurt zo lang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je de afstemming aansluitend via de mail. Met de inzichten en handvatten kan jij weer verder!

En, alleen nu, is de Luisterkind Afstemming helemaal gratis!

 

Zolang ik in opleiding ben (tot en met april ’23) is de afstemming gratis. Wat ik van je vraag is jouw eerlijke feedback op de afstemming en om deze binnen een week met mij, per mail, te delen. Daarnaast heb ik de volgende informatie van jou of van je kind nodig om de luisterkind afstemming goed te kunnen doen:

– De volledige naam & geboorte datum
– Toestemming van kinderen ouder dan 10 jaar
– Een foto waar jij of je kind alleen op staat, waarmee ik mij in de energie kan af stemmen

Wil jij graag een gratis luisterkind afstemming aanvragen?