Luisterkind Afstemmingen

Luisterkind Afstemmingen

Kom een laag dieper in jezelf

De Luisterkind methode is ontwikkeld om, op afstand, contact te maken met de ziel van het kind of van de volwassene voor wie de afstemming wordt aangevraagd.

Tijdens het contact luister ik naar wat jouw ziel of de ziel van jouw zoon of dochter, mij wil vertellen, wil laten zien of laten voelen. Hier kunnen bijvoorbeeld oorzaken van blokkades of diepe verlangens aan het licht komen. Jij (jouw ziel) zal zelf laten zien wat nodig is en weet zelf ook al (een deel van) de oplossing. Ik luister, stel vragen en clear samen met hem/haar wat gecleard kan worden.

De afstemming duurt zo lang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je de afstemming aansluitend via de mail. Met deze inzichten en handvatten van jouw ziel kan jij weer verder!

Wil jij jezelf graag op een dieper (zielsniveau) begrijpen?

Gun het jezelf dan een afstemming voor €85,- 

Hoe werkt een Luisterkind afstemming?

In de energie leg ik contact met jouw unieke zielsfrequentie. Ik ‘bel’ als het ware in op ‘jouw lijn’, dit doe ik middels jouw foto. De achtergrond informatie en vragen helpen mij om het gesprek te starten. Daarna zal jij (jouw ziel, hogerzelf, welke naam je het ook wilt geven) het gesprek vormgeven. Jij zal me laten zien, voelen of weten wat voor jou nu belangrijk is. Je zal me antwoorden geven en handvatten. 

Hoe vraag je een Luisterkind afstemming aan?

 

1. Vraag de Luisterkind afstemming voor jezelf, of voor jouw zoon of dochter aan via de knoppen op de website
2. Betaal de afstemming via de stappen
3. Je ontvangt een mail waarin ik je vraag om de aanvullende informatie die ik nodig heb toe te sturen.
4. Nadat ik jouw informatie en vragen heb ontvangen, doe ik binnen 2 weken de afstemming. Vervolgens stuur ik je deze gelijk per mail toe. 
5. Jij kan weer verder met de tools, inzichten en handvatten die je hebt ontvangen middels de afstemming.

 

Wil jij graag een Luisterkind Afstemming aanvragen?