Luisterkind afstemming

Luisterkind afstemming

Jouw hart aan het woord

Loop je vast? Twijfel je al een tijd over iets? Of loop je telkens tegen de zelfde dingen aan en weet je niet goed hoe je dit kunt veranderen? En wil je graag meer helderheid en inzicht in je eigen situatie? Wil je graag, op een dieper niveau, weten wat je zelf wilt en wat goed is voor jou? Of zit jouw zoon of dochter niet lekker in zijn/haar vel zit? Laat het gedrag zien waarvan je niet goed weet wat je ermee moet? En heb je al van alles geprobeerd, maar lijkt niks echt te werken? Ook dan kan een Luisterkind afstemming inzicht, richting en handvatten bieden!

De Luisterkind methode is ontwikkeld om, op afstand, contact te maken met de ziel van het kind of van de volwassene voor wie de afstemming wordt aangevraagd.

Tijdens het contact luister ik naar wat jouw ziel of de ziel van jouw zoon of dochter, mij wil vertellen, wil laten zien of laten voelen. Hier kunnen bijvoorbeeld oorzaken van twijfels, blokkades of diepe verlangens aan het licht komen. Jij (jouw ziel) zal zelf laten zien wat nodig is en weet vaak zelf ook al (een deel van) de oplossing. Ik luister, stel vragen en clear samen met hem/haar wat gecleard kan worden op dat moment.

De afstemming duurt zo lang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je de afstemming aansluitend via de mail. Met deze inzichten en handvatten, die komen uit eigen jouw hart, kan jij weer verder!

Wil jij jezelf, of jouw kind, graag op een dieper (zielsniveau) begrijpen?

Gun het jezelf dan een Luisterkind afstemming! 

Hoe werkt een Luisterkind afstemming?

In de energie leg ik contact met jouw unieke zielsfrequentie. Ik ‘bel’ als het ware in op ‘jouw lijn’. Dit doe ik middels de foto die jij me toestuurt. De ‘jij’ waar ik contact mee maak is de ‘jij’ die materie overstijgt (je hart, ziel, hoger zelf, of hoe jij het wilt noemen:)).
Jouw achtergrondinformatie en vragen helpen mij om het gesprek te starten en richting te geven. Jij zal me dan vanzelf laten zien, voelen of weten wat voor jou nu belangrijk is om gehoord, gezien en/of gevoeld te worden. Je spreekt over jezelf tegen mij. Ik luister naar je angsten en jouw diepe verlangens. Ik stel je vragen en schrijf ondertussen alles mee. Ik vertaal jouw beelden in schrift en zo maken we samen een mooie en volledige afstemming die helemaal past bij wat nu nodig is voor jou!

Tijdens een afstemming kan het zijn dat er spirits, entiteiten, vorige levens of energie uit andere tijdlijnen zichtbaar of voelbaar wordt. Samen gaan we in gesprek met wat er komt. We helen wat er geheeld mag worden en zo ontstaat er ruimte voor jouw ware zelf om zich te laten zien en te ontplooien.

Ik schrijf alles mee en dat vormt de afstemming. Deze afstemming stuur ik je gelijk daarna per mail toe.
Met de inzichten en handvatten uit deze afstemming kan jij weer verder!

 

Hoe vraag je een Luisterkind afstemming aan?

STAP 1. Vraag de Luisterkind afstemming voor jezelf, of voor jouw zoon of dochter aan via de knoppen op de website. Lees de ‘begeleidende brief afstemmingen’ op de betaal pagina en betaal vervolgens jouw afstemming.

STAP 2. Na de betaling ontvang je een bericht met de informatie die ik van je nodig heb om de afstemming zo helder en zuiver mogelijk te kunnen doen.

STAP 3: Jij stuurt me per mail jouw gegevens, vragen en foto toe.

STAP 4. Nadat ik jouw informatie en vragen heb ontvangen, doe ik binnen 2 weken de afstemming. Deze stuur ik daarna gelijk naar je toe.

STAP 5. Jij kan weer verder met de tools, inzichten en handvatten die je hebt ontvangen middels de afstemming. Mocht je, na de afstemming, behoefte hebben aan extra begeleiding. Dan kan je kijken welke mogelijke vervolgstappen er voor jou op dat moment goed voelen.

 

”Je hebt me met de afstemming iets heel moois gegeven. Je warme energie geeft me vertrouwen om te openen, en dat heeft mijn ziel kennelijk ook gedaan want in je afstemming was heeeel veel raak! Je geeft op vele vlakken meer helderheid dan mijn ‘aardse ik’ ooit zou kunnen geven. Het gaat diep en tegelijkertijd geef je (of eigenlijk, ik via jou) hele praktische suggesties die ik meteen heb kunnen inpassen in mijn leven. Dank voor dit waardevolle cadeau, ik ben onder de indruk!”

Jantine v.d. Vlist.
Olympisch beachvolleybalster

Anita heeft het hart op de juiste plaats en heeft een zeer warme en persoonlijke benadering, waardoor het lijkt of ik haar al jaren ken. Dat voelt fijn, veilig en vertrouwt.

In de afstemming vallen er veel zaken voor mij op zijn plek. Ik herken heel erg hoe Anita mij omschrijft. Ook kreeg ik direct het idee dat de rugtas op mijn schouders wat minder zwaar was, doordat mijn emoties er mochten zijn. Ineens stroomde de tranen en ze mochten er zijn, ik hoefde ze niet weg te vegen. Ik mocht voelen.

Het is bijzonder dat iemand dit voor je doet, de tijd en de moeite voor je neemt. Ik voelde me echt heel speciaal!

Dank voor je mooie afstemming en je helpende en helende inzichten!

Elise van Tol
Systematisch therapeut GGZ

Anita heeft mij met de luisterkind afstemming weten te ontroeren. Ik heb het meerdere malen gelezen en steeds kwamen er nieuwe inzichten bij mij naar boven. Het was bijzonder dat ze zo gedetailleerd kon omschrijven hoe ik nu in het leven sta en hoe ik daar een vervolg aan kan geven.

Het was erg inspirerend en waardevol om dit te doen. Ik ben er blij en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken.

Karin

 

Is het voor jou ook tijd voor meer helderheid & inzicht vanuit je échte zelf?