Hi! Ik ben Anita..

En misschien is het leuk voor jou om te weten dat er twee versies van Anita bestaan, voor het gemak noem ik ze even Anita 1.0 & Anita 2.0.

Anita 1.0 was de Anita van voor mijn burn-out. Zij was gymdocent, zij was onzeker én zij pushte zichzelf altijd tot (ver) over haar grenzen. Anita 1.0 was vooral bezig met de buitenwereld en wat die van haar vond. Nu zie ik dat zij vooral gedreven werd door angst en tekort.

Anita 2.0 is de Anita van na de burn-out. Deze Anita heeft diep contact met haar hart & ziel. Zij ziet haar eigen potentie. Ze voelt liefde voor de mensen om haar heen. Maar, nog belangrijker, sinds kort kan zij ook een diepe liefde voelen voor zichzelf. Anita 2.0 laat zich leiden door vertrouwen en overvloed. En dit maakt al het verschil!

En het mooie is, beide Anita’s bestaan nog steeds. Soms zit Anita 1.0 weer achter het stuur en voelt zij als de waarheid. Het verschil is dat ik nu weet dat Anita 2.0 bestaat en dat ik voor haar kan kiezen!

Mijn inspirator..

Was en ís Wolf (mijn zoon). Na zijn komst raakte ik burn-out. Hij liet mij zien dat ik vast zat in mijn hoofd en dat ik (te lang) niet echt had geluisterd naar mijn hart. Ook liet hij me zien dat ik mijn eigen vijand was, in plaats van mijn beste vriendin. Ik hield mezelf klein en hij spiegelde dit op verschillende manieren.

Door hem (en een aantal goede coaches!) begon ik in te zien dat ook ik er mag zijn. Het grootste ‘probleem’ bleek een gebrek aan zelfliefde. Ik werkte tegen mezelf in plaats van voor mezelf.

Ik begon compassie te voelen voor het onzekere meisje dat er ook in mij huist. En in plaats van haar weg te duwen, gaf ik haar de ruimte die ze nodig had. Ik hield haar liefdevol vast.

Mijn Missie..

Is dat jij in je 2.0 versie stapt! 
Een versie van jou die leeft vanuit innerlijke vrijheid, rust en (zelf)vertrouwen. Een jij die zich verbonden voelt en blij is met zichzelf, inclusief alles wat er bij jou hoort. Ik wens je toe dat je pure vrijheid en verbinding kunt ervaren, no matter what, gewoon in jezelf! En dat je vanuit dat gevoel de wereld tegemoed treed.

Mijn anker..

Is mijn hart. Dat is het rustpunt waar ik thuis ben en waar ik kan voelen of iets klopt.

Maar wanneer het heel hard stormt en mijn hoofd een onrustige zee is.. dan is er nog een anker buiten mezelf. Jop.
Jop is mijn man, mijn beste vriend, zakenpartner en de vader van Wolf.

Samen dragen we een missie, namelijk op grotere schaal de shift maken van ons hoofd naar ons hart.

Deze missie brengt ons momenteel (vanaf 1 sept ’22) op verschillende plekken in Europa. Leven, wonen & werken in en met de natuur.
De natuur herinnert ons het best aan wie we ten diepste zijn.

 

Wil je graag kennismaken?