Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching

Voor mensen die willen leven  

VAnuit rust & vertrouwen

 

Laat me je begeleiden!

Lief mens, je hoeft het niet alleen te doen. Als je het gevoel hebt dat het ‘gewoon even niet lukt’. Je voelt je onrustig, nerveus, niet op je plek en misschien zelfs behoorlijk somber.

Je voelt misschien ook dat het ergens stokt, vastloopt, niet stroomt. Maar je weet niet waar en je weet al helemaal niet hoe dit te veranderen.

Mag ik naar je luisteren? En mag ik tegelijkertijd met je meevoelen? Mag ik je de inzichten geven waar je weer mee verder kunt? 

Samen kunnen we dit, jij & ik! Ik stem me op je af, terwijl jij verteld. Ik geef je de inzichten die bij me binnenkomen. We oefenen samen.

Stap voor stap stap jij in je 2.0 versie. De versie van jou die zich blij voelt, ontspannen en zelfverzekerd!

Mijn werkwijze:

Van Hoofd naar Hart

 

In de kern komt stress altijd voort uit angst. Angst voor niet goed genoeg zijn, angst voor te kort, angst voor de toekomst etc.

Angst komt voort uit ons denken. Onze mind die ons continue het zelfde verhaal vertelt. Onze gedachtes en hoe we hiermee omgaan is meestal de belangrijkste reden dat wij stress ervaren.

Gelukkig kan dit ook anders! In mijn trainingen en coaching hanteer ik de volgende stappen »»»

Stap 1: Stress ontladen

 

Deze eerste stap is cruciaal. Als het elastiekje bijna breekt mag eerst de spanning eraf.
We werken met verschillende ontspantechnieken, waaronder lichaamsgerichte ontspanningsoefeningen, ademwerk, meditatie en beweging. Net wat bij jou past!

Daarnaast werken we aan een stuk bewustwording. Hierdoor ontstaan de eerste ‘aha-momenten’.

Stap 2: Zelfkennis

 

Nu de emmer niet meer overloopt is er ruimte voor meer diepgang en zelfkennis.
We duiken onder de waterlijn en gaan aan het werk op het niveau van de mind en het ego.

Jij leert jezelf en je innerlijke wereld beter kennen. Je gaat jezelf beter begrijpen, inclusief al die stemmetjes in je hoofd. Dit geeft inzicht, helderheid en de mogelijkheid om anders om te gaan met de subpersonen die vaak bij jou achter het stuur zitten.

Stap 3: Zelfliefde

 

Nu we onszelf beter begrijpen is het tijd om  af te zakken naar het hart. Dit is de plek waar wonderen gebeuren! Het hart kent geen angst. Het hart kent vrede, moed en compassie.

Wanneer we zelfliefde ontwikkelen verandert alles! We worden liefdevoller, positiever, voelen (zelf)vertrouwen en hebben veel meer energie. We zijn een veel fijner mens voor onszelf en daardoor ook voor de mensen om ons heen.

Stap 4: Zelfzorg

 

Vanuit zelfliefde ontstaat als vanzelf zelfzorg. Denk hierbij aan: voelen wat je nodig hebt, gezond eten, genoeg bewegen, je grenzen aangeven, vaker kiezen voor jezelf en meer dingen doen die jij écht leuk vindt!

Dit is de stap waar duurzame verandering plaatsvindt. Alle opgedane kennis wordt in de praktijk gebracht.

Wil je meer weten?

 

Laten we dan kennismaken!

Stuur me een mailtje via de knop onderaan deze pagina! Geef in de mail een korte omschrijving van wie je bent en waar je tegenaan loopt. Ik neem z.s.m. contact met je op om een vrijblijvende kennismakings call in te plannen (van ongeveer 20 min).

Hierin kan jij al je vragen stellen en voelen of ik de persoon ben die bij jou past!

Toen we startte met het traject was ik erg onzeker en had ik veel stress. Ik wilde graag tools om hiermee om te gaan en wilde praten met iemand die hier ervaring mee had en begrijpen waar het blokkeert in mij. Om deze reden heb ik contact gezocht met Anita.

Tijdens de sessies heb ik geleerd hoe ik beter om kan gaan met stress en onzekerheid en heb ik meerdere tools meegekregen. Daarnaast was het fijn om te praten met iemand die het begrijpt en uit eigen ervaring goed advies kan geven. Hierbij was het fijn dat er een goede klik was en er altijd een positieve en relaxte sfeer was tijdens de sessies.

Wat ik heel fijn vond is dat we ook hebben gekeken naar mijn sterke punten. Deze zijn voor mij duidelijker geworden en dat geeft me vertrouwen. Ik zit nu een stuk beter in mijn vel.

Ik zou Anita zeker aanraden!

Anoniem

Anita creëert een sfeer waar je kunt zijn wie je. Een sfeer waarin je verbinding kunt maken met elkaar en vooral met jezelf. Af en toe nam Anita de tijd om even af te stemmen. In die stille momenten voelde ik dat de energie weer meer ging stromen.

De woorden die me bijblijven zijn: energie, verbinding & inspiratie.

Maartje

Wil je voelen of het klikt?