Coaching met Anita

Coaching met Anita

Innerlijk Vrij  =  écht vrij

 

Dat kan ik je uit eigen ervaring vertellen..

Vast zitten, een opgesloten gevoel.. Geen idee welke kant op te gaan. Sterker nog, je hebt het gevoel dat je geen kant op kan…
Ik ken het gevoel, heel goed zelfs. En ik ken ook de andere kant, het gevoel dat er niets hoeft te veranderen, dat alles goed is en dat ik gewoon vrij ben.

Vaak denk je dat er eerst van alles moet veranderen in onze omgeving, om ons echt vrij te kunnen voelen. Nieuw huis, nieuwe baan, een andere partner.. Om er vervolgens (vaak na een tijdje) achter te komen dat dit toch nog niet de vrijheid brengt waar je naar opzoek was.

We proberen vrijheid te vinden in alles om ons heen. Maar de enige échte weg naar een vrij leven, is de vrijheid vinden in jezelf. In jouw eigen Kantoor Vrijheid. Daar oké zijn met jezelf en met de situatie zoals ze nu is.

En ja, dan mag je ook dingen veranderen in je leven. Maar dan gaat dit vanuit een andere kern, een andere energie. Je veranderd eerst je binnenwereld, je ondekt je autentieke jij. En van daaruit creëer je een buitenwereld die past bij de échte jij. Heel graag begeleid ik jou hierin.

Waar kan ik jou bij helpen?
– Het ego doorzien en de echte jij die daaronder zit (her)ontdekken
– Vergroten van jouw zelfkennis en zelfinzicht
– Ontwikkelen van meer zelfliefde en zelfacceptatie
– Energetisch inzicht in jezelf en de omgang met anderen
– Begeleiding bij relatie struggles 
– Autentiek zijn en autenthieke keuzes durven maken
– Voor jezelf staan vanuit rust en vertrouwen
– De stemmen van het ego leren onderscheiden van de stem van je hart, waardoor je weer leert luisteren naar je innerlijke stem.

Wat brengt dit jou?

Door de coachsessies ga je inzien dat je zoveel meer bent dan het door jezelf opgebouwde ego. Ik coach en geef je tegelijkertijd verschillende teachings mee. Hierdoor ontstaat er sessie na sessie steeds meer helderheid, waardoor je jezelf op een dieper niveau gaat begrijpen.

Dit begrip zorgt tegelijkertijd voor een stuk zelfliefde & zelfacceptatie. Twee essentiële onderdelen als het gaat om meer vrijheid ervaren in jezelf. Zelfliefde is de verbinding met jezelf herstellen. En de verbinding met jezelf is elke keer weer de sleutel wanneer je voelt dat je vast zit.

Als jij jezelf leert te bevrijden uit de door jou opgebouwde kooi van het ego, dan voel je dat je vrij bent. Dit voel je van binnen. Het leven wordt makkelijker, het gaat meer stromen. Je kan steeds makkelijker keuzes maken die passen bij de échte jij, omdat je steeds beter weet wie die echte jij is. Je leven gaat veranderen, ten positieve. Omdat je zelf van binnen positief veranderd. Je gedachtes zijn hierdoor helderder en je kunt bewuster kiezen om in het Hier en Nu te zijn. En daar ben je altijd vrij!

 

Ben je geïnteresseerd?

Ik begeleid je heel graag op een diepgaand niveau! Dat betekent dat ik alleen sessies aanbied vanaf een uur, zodat we echt de diepte in kunnen samen.

Mijn coachs sessies zijn los te boeken, of in de vorm van een traject. Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk en op maat gemaakt traject van meerdere sessies, waarin ik je diepgaand begeleid? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend het kennismakinggesprek aan! Hierin kunnen we samen voelen of ik de juiste persoon ben om jou, zolang als dat voor jou nodig is, één op één te begeleiden.

En, nog een leuke extra. Nu ontvang je, ook bij de losse sessies (vanaf anderhalfuur), de Zelfheling & Meditatie kit (t.w.v. €33,-) helemaal gratis!

Hieronder lees je ervaringen van klanten die door mij zijn gecoached en de verschillende sessies die ik bied.

Ervaringen van klanten:

 

Ik voel me erg gehoord, door Anita. Ondanks dat ik met Anita aan de telefoon zit, heb ik niet het idee dat er afstand tussen ons zit.

Aan het begin van de coaching voelde ik me best wel eenzaam en ook erg onzeker over de manier waarop ik in het leven stond. Ik wilde verandering daarin brengen, omdat ik me soms niet gehoord voelde. Mijn wereld voelde donker. Nu ontdek ik steeds meer wie ik ben en ik ontdek dat ik er mag zijn. Anita helpt mij hier heel goed bij. Verder helpt ze me ook met dingen als: ritme, rust en weten wat ik nodig heb. Hierdoor zet ik stappen, ook in de dagelijkse dingen. Ik kom nu voor mezelf op, ga op tijd naar bed, op tijd uit bed, ontdek mezelf steeds meer en hou steeds meer van mezelf. Ook leer ik nieuwe dingen over mezelf, bijvoorbeeld dat ik best wel rustig ben en dat ik eigenlijk veel meer in mijn mars heb dan ik dacht.

Ik merk grote verandering in hoe ik mij voel in vergelijking met daarvoor. Voor de coaching was mijn wereld steeds kleiner aan het worden. Ik merk dat ik nu veel meer wil en kan dan ik dacht.

Ik raad Anita haar coaching zeker aan! Ik voel me krachtiger met de dag. En, als het even tegenzit, dan mail ik Anita. Haar reactie terug geeft dan zo´n warm en liefdevol gevoel.

 

Astrid

Ik heb bij Anita een heel fijn en safe gevoel. Ik kan alles vertellen en niks is te gek. Ook kan ze altijd hele goede metaforen geven voor situaties of gebeurtenissen waardoor ik mezelf beter kan begrijpen en dit ook uit kan leggen aan andere mensen.

Ze heeft me enorm kunnen helpen met hoe ik me voel. Voor de coaching voelde ik me een meisje die heel veel in haar hoofd bezig was, constant alle mogelijke (negatieve) scenario’s aan het bedenken was en niet kon genieten zoals ze altijd deed.

Ondertussen heb ik al zulke grote stappen gemaakt en ben ik steeds meer op weg naar hoe ik wil dat het wordt! En dat is, natuurlijk ook aan mezelf, maar ook grotendeels aan de coaching met Anita te danken!

 

Jasmijn

Toen we startte met het traject was ik erg onzeker, ik voelde me vast zitten in mijn leven en ervaarde veel stress. Ik wilde graag tools om hiermee om te gaan en wilde praten met iemand die hier ervaring mee had en begrijpen waar het blokkeert in mij. Om deze reden heb ik contact gezocht met Anita.

Tijdens de sessies heb ik geleerd hoe ik beter om kan gaan met stress en onzekerheid en heb ik meerdere tools meegekregen. Daarnaast was het fijn om te praten met iemand die het begrijpt en uit eigen ervaring goed advies kan geven. Hierbij was het fijn dat er een goede klik was en er altijd een positieve en relaxte sfeer was tijdens de sessies.

Wat ik heel fijn vond is dat we ook hebben gekeken naar mijn sterke punten. Deze zijn voor mij duidelijker geworden en dat geeft me vertrouwen. Ik zit nu een stuk beter in mijn vel.

Ik zou Anita zeker aanraden!

Anoniem

Wil je graag een gratis Kennismaking & Coaching van Anita ontvangen?